Sidor

mars 31, 2011

BB


Jag fattar inte vad det är. Eller varför, man egentligen kollar på det. Men det är så sjukt underhållande. Hela bunten beter sig som vilsna hönor och lever verkligen upp till sitt rykte om att "livet är en fest". Fattar inte varför. Men jag är fast.


Favoriter: ?

NU HAR DEN KOMMIT!


Äntligen har min balklänning kommit fram, och den är både testad och starkt godkänd. Fin är den... mums! Älskar att den faller så snyggt på mig som är ganska platt annars. En riktig höjdare. Tänkt pimpa hela outfiten med ett stort strassarmband, ett silverhalsband och ett silverdiadem. Blir nog bra tror jag... Bara handla skorna med! För herregud, vad lång den är :o jag är ca. !60 cm lång och hade på mig mina 13 cm klackar, men måste ändå sy upp minst 10 cm... Hahah. Nåja. Den är superfin, så jag lägger gärna ner tid på den.

Längtar till balen nu. Massor med massor.

mars 29, 2011

Make me feel, like I'm the only girl in the world
Jag är så jävla kär!

mars 28, 2011

Måste faktiskt erkänna...

...att jag haft den bästa helgen på länge.. Fredagsmys i soliga Helsingborg med damerna och sedan en välbehövlig filmkväll med big brother och american psycho. Dock var jag extra duktig som inte köpte något! Det händer inte för ofta att jag lyckas hålla i pengarna, men då gick det! Även om den transperanta toppen från Gina Tricot stack mig i ögat... Med en god kebabtallrik i magen och en godispåse rikare begav vi oss alltså till Petra. Fin by det där. Bromölla. Den är ganska mysig faktiskt.. Hehe. Vi hade lagom kul till en lagom ful Rodney, RODNEyyy. Trött och glad rummlade jag sedan vid 2 ner i extrasängen (även kallad den nerkissade, och ja, det är petras fel! fast... det egentligen inte är någons alls..). Med 21st centry girl med Willow i öronen somnade jag fint, och vaknade inte fören måååånga timmar senare. Lördagen var med fin. Mys på stan med Bea först, sen fick jag med mig ett mycket omtyckt sällskap med mig hem. Ja, det blev en del rom och cola. Ja, det blev en del snack med mor och plastfar. Ja, det blev en bra kväll med andra ord. Snygging fick som han ville med, extramadrass i sängen för att inte få ont i ryggen. Den är skön. Fast den är för liten... Lite små jobbigt. Möjs på söndagen med, trots att den var tvungen att avbrytas av den alltid lika punktliga städdagen. Men. Söndagen var inte helt dum trots allt skurande och dammsugande. Denna dagen vill jag inte ens ta upp. För den sög. Rodney och qgN samtidigt vad lång och otroligt enerverande den har varit. Men, det var kanske priset jag fick betala för helgen...? Kanske, kanske inte... AAAAH BB nu! tjaarå

mars 24, 2011


JAG HAR HITTAT MIN BALKLÄNNING!

mars 23, 2011

rihanniee

Om exakt 222 dagar står jag på Malmö arena och gråter av lycka.

And I'll do anything for you

mars 22, 2011

då vi flyter

Flyter, allting flyter.
Flyter bort.
Flyter ut.
Inga gränser.
Inget mål.
Bara oändlighet.
Oändlighetens övertygesle om att det fortsätter.
Utan slut.
Utan gränser.

Då vi flyter
Brun och glad. Lengtar som en hezt

I like you just the way you are

Idag har det varit sommar. Riktigt fin sommar med sol, varm luft och linne. Mmmm. Äntligen är den på väg. Den enda, den underbara, den fina och den bästa - SOMMAREN! Jag vill ha mer, mer och mer. Och nej, Veronica Maggio, jag kommer inte - men med detta fina vädret så är det nära nog.


PUSSEN

mars 21, 2011

mycket mycket för mycket


Ibland är jag bara för mycket.
Mycket, mycket för mycket.

Men.

Jag har det bra i alla fall.
Om det bara kunde bli lite mindre mycket.
Det hade blivit mycket bättre.



Jag har en mycket fin vän brevid mig.
En mycket fin vän, som man aldrig kan umgås med för mycket!

mars 20, 2011

missymiss

Idag är en sådan dag som jag saknar allt. Allt och alla. Saknar att ha jobb, saknar mina vänner, saknar min man, saknar godis, saknar att ligga på stranden och bli brun, saknar att träna Step, saknar att ha fina naglar, saknar inspiration, saknar allt. Saknar till och med min familj, trots att dem sitter på andra sidan dörren. Jobbigt sits just nu.

Jag vill ha sommarlov, bruna ben och ett fyllt busskort, en skön sommardag på stranden med dem jag tycker om, bada i poolen och skratta mig hes.

Nå. Nog med saknandet. Familjen finns ju på andra sidan dörren.. Så nu ska jag förgylla deras kväll med min närvaro. HEHE


Puss!

theheh

Smärtande mage
Huggande saknad

Smärtande huggande saknad i magen,


GE MIG MAT!

mars 19, 2011

I'M BORN TO BE BETTER THEN YOU

dags för fredagsmys

Vilket fredagsmys! Utgång och trevlig förfest med fina människor och bra musik. Sov hos Sara och degade till långt ut på dagen idag. Riktigt skönt att bara få ha helg...! Dock är det hemskt tomt här hemma just nu... saknar en viss prick här minsann... hm. Ja, familjen får bli mina offer idag, för jag är på goshumör HEHE.

Nu ska jag söka lite jobb och längta till middagen. Herremingud, vad hungrig dagen efter alltså haha!

mars 14, 2011

3xm

Ett kvarts år,
3 månader,
mycket fint,
mycket fint fint fint.
Tycker om den du är för mig!

mars 13, 2011

AF

Att söka jobb är svårt. Ännu svårare är det när man inte har just den utbildningen som råkar vara kravet för jobbet. Då stupar man direkt ner i deras papperkorg. Har en utomordentlig ångest över att jag om 89 är arbetslös. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh. Hjälp?

mars 09, 2011

ge dig

Jag blir tokig. Tokig på riktkigt. Det går fan inte längre. Sluta nu. Nu, nu, nu, sluta NU! Menar det. Försök inte mer nu. Jag lovar. Du dör...! Det hade suttit fint. Om du dog och aldrig mer kom tillbaka. För du är sliskig. Äcklig. Rent ut sagt värdelös. Och ja. Tro inte du kan smita undan. Jag kommer efter dig. Dumma jävla förkylning. NU SKA DU DÖ.

mars 03, 2011

typiskt

Tankar om livet
om helgen
om ikväll

Snörvel
host
låt det ta slut?

Musik
bra sådan
riktigt bra
tänker på dig

Host igen
Snörvel igen

Ett oklart engelskaarbete
En stressig tillvaro



blahablaha. kram någon?

det går bra nu?

Det kan faktiskt vara så
Att allting är lite sådär annorlunda just nu
Allting flyter
Svävar

Det kan faktiskt vara så
Att allting är precis som det borde var
Allting okej
Bra

Det kan faktiskt vara så
Att allting är på det viset ibland
Allting flyter
Ibland

Ibland kan det faktiskt vara så
Idag är ibland - minus förkylningen
Trots det

Kan det faktsikt vara så
Att allting går ihop
Allting fungerar
Sammarbetar




Kan man ju tro

Love is everlasting

mars 02, 2011

säkerligen

Herregud. vad. sjuk. jag. har. blivit...!
Orkar inte detta nu alltså. Eller aa. När orkar man vara sjuk egentligen? Fast endå. Ännu mindre just nu. Massor att göra i skolan ju! bläääääääääääääääääääh

Just nu tar jag paus en liten stund från allt. Det behövs ibland. Läxorna har bara dödat mig liiite denna veckan. Och nästa blir värre. Ibland älskar jag mitt liv!

Jag ska i alla fall fixa naglarna idag. Ja. Igen. Denna dumfan hade ju glömt köpa hem det nagellacket jag ville ha. Daah. Nu är det inhandlat i alla fall och ska snart sättas på naglarna. Men först; skriva engelskauppsats. (som förövrigt försvunnit från datorn TVÅ gånger... blir man trött eller blir man trött?)

Nog med klagandet.


Puss